Bygga hur?

Nu står vi i valet att bestämma hur det ska byggas. Vill vi ha fler kaniner måste hanteringen bli mer tidseffektiv samt mycket mer rävsäker. Ärtan, som är hemma sedan några dagar från sin sommar hos grannen, har blivit biten i huvudet igen. Genom putsnätet. Han är inte det minsta smart. 

Fili har också försökt spöa på räven genom nätet och fått några fula rivsår på näsan. Ungarna är snyggare än vanligt för räven stryker runt hägnet flera gånger dagligen. Nu står vi och snackar med herr/fru röd flera gånger dagligen så den ska tro att vi är polare som har kaniner bara för hans skull. Sedan kanske vi kan göra något åt den! 

Fackburar lockar inte mer än att det blir lättare att sköta och säkrare, hägn går inte hur många som helst och det kommer snart hända något igen med dessa rovdjur som stryker. Jag klurar vidare. Ska göra några ritningar i sketchup och testa olika lösningar. 

För övrigt är kull 3 samt ällingarna nu leveransklara veckan som kommer och ett gäng ska flytta. De längtar efter egna hem att härja på kan jag lova!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s