Tidiga morgonar

Det är riktig svårt att sova när man är sådär otymplig och har foglossningar och det inte spelar roll hur man ligger för man känner av rygg eller ben eller någon nerv i ljumsken. Härliga graviditet. Det är inte lätt att piggna till även med 2 koppar kaffe och en kort haltande morgonpromenad med Bell.
Man blir lite piggare när man matar kaniner och vaktlar, i rätt ordning, och ser att alla mår bra. Katten följer med på vår morgonrunda och väntar utanför, samtidigt som han spanar in kajan som inte begripit än att kaninhägnet är stängt för dem helt nu.

Gårdagen byggde bästa Staffan en bolåda till Ymera, som ska byta hägn nu till veckan. Hon har någon dryg vecka – 10 dagar tills hon borde få sin kull, hoppas hon uppskattar det fina mästerverket! Den andra bolådan som Blåsippa har är en förvaringslåda på ben från Jula, som kostade 270 kr och var så dålig passform på så den knappt gick att bygga ihop utan hjälp av extra tillbehör som hörnstöd och extra skruv. Staffan gjorde en likadan men mycket snyggare variant och den kostade nog inte ens en hundring i material. Skitsnygg, bild kommer senare!

Nu halvligger jag här med min kaffekopp med min nyblivna soffpotatis Bell och hoppas orka resa på mig igen om en kvart för de sista morgonbestyren och avfärd till en av de sista jobbdagarna. Bell har aldrig velat ligga i soffan när vi suttit där, utan bara om man ”tvingat” henne att ligga kvar, men numera väntar hon bara på inbjudan och sedan brer hon ut sig rejält och gosar in sig i kuddar och min tröja. Tanten kanske börjar bli lite bekväm nu när hon närmar sig 6-års ålder?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s