Dagarna springer iväg 

Regn och solsken turas om här om vartannat. Idag ser det ut att bli riktigt fint! Och jag som har sprungit omkring i regnet igår för att göra det mesta. Men nu kan jag njuta i solen med barnen istället! 

Kaninerna växer så det knakar och det börjar bli tomt i mammornas burar. Skönt för dem. Några av de förmodade snöhararna är något helt annat. Några ser ut att vara ljus isabellabrokiga eller något i den stilen, dessutom med wienerteckning även här. Det gör det ju lite knepigare att sätta ihop lämpliga avelspar även om ungarna ser lovande ut. Brokigt x brokigt är inte att rekommendera nämligen så för säkerhets skulle man så satsa på helfärgade ihop med misstänkta brokiga.

Ännu lättare är det att spara de som man är osäker på. Åtminstone tills de är 5 månader. Vi ska kolla på planeringen över alla bostäder, målet är att varje mamma ska behålla en dotter som kan platsa i aveln, så de har sällskap även i vinter. 

Lite tröttsamt med en skadad häst (hovböld) som gipsats och ska hållas ren och torr. Särskilt när hästarna är riktiga marodörer båda två. De slaktar allt som sticker ut utanför silvertejpen men nu verkar det som att jag fått till en bra lösning som håller även för lite bus. På bilden har de precis plockat av andra bootsen på 5 minuter,  som jag hade satt över hoven som skydd. Det var bara tusen bitar kvar av den när jag hunnit fram.. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s