Mindre roligt

Ibland sker det saker man gärna skulle varit utan. När jag kommer ut imorse för att mata och se över alla djur så har Baileys ungar smitit ur hägnet. Hur de har lyckats vetefanken, det är trippelnät som är nergrävt och sten runtom. Antagligen glipade grinden lite för mycket vid upphängningen.

En av ungarna, en liten vildfärgad hona, var skadad, så den fick vandra vidare. Inget att göra tyvärr  och jag hoppas verkligen att jag fått in alla dem andra igen. Säkrat grinden lite till men lämnat en liten lucka ifall det är fler som är ute och de försöker komma in till mamma och syskon igen. Har haft stenkoll hela dagen nu och ungarna verkar hålla sig inne för stunden. Stängselbygge igen ikväll tror jag!

Eftersom jag inte vet säkert hur många ungar det är (det är nackdelen när de föds under jorden och kommer fram lite då och då) så vet jag bara att den helvita är tillbaka och några svarta och vildfärgade, totalt räknade jag till 7 plus den som vi fick avliva. Suck, hoppas att de snart vågar vara framme så jag kan märka upp dessa också och börja ha lite koll på vilka det är.

Alla andra mår fint i det fina vädret och idag fick de både hallonblad och gräs och mumsade så man inte fattar var allt tar vägen. Nu ska jag förbereda papper för dem två tösarna som ska flytta till sitt nya hem på lördag. Roligt med så bra köpare som jag har haft förmånen att få!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s