Djävulens påhitt

Jag är rätt så övertygad om att det är vad det är. Att sova bort hela dagen till följd av migrän när man skulle göra så mycket annat kan inte vara annat än straff för ett tidigare liv eller nåt.
Det gör det dessutom svårt att ta hand om djur och barn eftersom det för min del börjar med ljusblixtar som omöjliggör att fokusera eller se något specifikt. Det är ljust dit man tittar så jag kan inte känna igen ett ansikte eller läsa en skylt och allt i periferin är suddigt men ändå tydligt.
Det är innan jag tappar synen på höger öga helt och får huvudvärk som ett trevligt utbyte.

Det intressanta är att jag har varit förskonad hela graviditeten jämfört med tidigare minst ett anfall i månaden. Idag är andra migränattack på två veckor. Inte bra alls! Vissa anfall medför talsvårigheter som lätt kan misstolkas som stroke men jag vet ju om vad det är nu så jag måste inte åka in akut varje gång. Ansiktet pirrar för att domna bort och likaså händerna.

Jag hoppas att det finns botemedel för migrän i framtiden eller att mina barn inte behöver ärva den biten av mig. Mig veterligen finns inga läkemedel som är godkända att ta när man ammar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s